Inventarisatie

Assetmanagement

Nieuw

De duurzame
werkomgeving

Ontdek onze nieuwste dienstverlening en geniet van dagelijkse efficiëntie en complete ontzorging, dankzij één aanspreekpunt die altijd bereikbaar is. Dit begint natuurlijk bij een grondige inventarisatie, maar daar stopt het niet. Bij De Bresser geloven we in totale ontzorging, zodat u zich kunt focussen op wat écht belangrijk is.

Inventariseren

Goede assetmanagement begint bij een grondige inventarisatie. Met een toegewijde en ervaren assetmanager aan uw zijde brengen we al uw assets nauwkeurig in kaart. Hierbij streven we ernaar om niet alleen uw operationele efficiëntie te verbeteren, maar ook om de CO2-voetafdruk te minimaliseren en actief bij te dragen aan een efficiëntere circulaire economie. Met De Bresser kiest u voor een betrouwbare partner die zich richt op lange termijn samenwerking, waarbij onze expertise en toewijding garant staan voor een succesvolle en duurzame toekomst voor uw bedrijf.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte particulier

Inventaris beoordelen

Bij De Bresser gaan we verder dan alleen het inventariseren van assets; we beoordelen ze op diverse criteria om een duurzame aanpak te waarborgen. Ons proces omvat een zorgvuldige evaluatie van elke asset op verschillende niveaus:

  1. Refurbished: We vernieuwen assets om hun levensduur te verlengen.
  2. Reuse: Geschikte assets worden hergebruikt om verspilling te verminderen.
  3. Repair: Defecte assets worden gerepareerd om waarde te behouden.
  4. Repurpose: We zoeken naar nieuwe toepassingen voor assets die niet meer voor hun oorspronkelijke doel kunnen worden gebruikt.
  5. Recycling: Onbruikbare assets worden gerecycled om grondstoffen terug te winnen.
  6. Recover: Restmaterialen worden geëvalueerd voor energieterugwinning of waardeherwinning.

Met deze grondige benadering van assetbeoordeling streven we ernaar om uw bedrijf te helpen bij het realiseren van duurzame doelstellingen en bij te dragen aan een circulaire economie.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?