Verhuisbedrijf Weert

De Bresser is uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen.

Op zoek naar een verhuisbedrijf nabij Weert?

De Bresser staat al meer dan 100 jaar voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor verhuizingen, transport, logistiek, opslag en meer. Wij zijn hét adres voor full service logistiek en verhuizen in de breedste zin van het woord en bij ons is uw verhuizing in Weert van top tot teen geregeld. Verhuizen is vaak een ingrijpende gebeurtenis: u laat uw vertrouwde omgeving achter. Het fysieke gedeelte van uw verhuizing nemen wij u graag uit handen. Het gehele traject wordt vooraf tot in detail met u doorgenomen, zodat zowel u als wij niet voor verrassingen komen te staan. Wilt u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op en dan helpen we u graag verder!

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte particulier

Erkende verhuizers in omgeving Weert

Bij De Bresser Verhuisservice helpen onze verhuizers u in Weert het verhuizen een stuk gemakkelijker te maken. U kunt ervoor kiezen met ons telefonisch de verhuizing door te nemen. U bespreekt dan samen met onze adviseur wat er allemaal verhuisd moet worden en vervolgens schatten onze ervaren adviseurs in wat de omvang is van de verhuizing. Zij geven u vervolgens een prijs per uur. Een tweede optie is om ons door middel van een videocall een rondleiding te geven. Zo zien wij wat er verhuisd moet worden en kunnen wij een gedetailleerdere offerte samenstellen. Onze voorkeur gaat uit naar de derde optie, waar een gespecialiseerde adviseur bij u langskomt. Op deze manier kunnen wij een exacte offerte aanmaken en komt u niet voor verrassingen te staan. Bij De Bresser wordt verhuizen in Weert u makkelijk gemaakt! Kijk hier voor meer informatie over hoe wij te werk gaan.

Wij helpen u bij uw verhuizing in Weert

Verhuizen in Weert was nog nooit zo gemakkelijk geweest door de hulp van De Bresser. Wanneer wij een offerte hebben opgemaakt en u bent akkoord gegaan, kan het inpakken van uw spullen beginnen. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt dit ook laten faciliteren. Net voor de verhuizing komt ons verhuisbedrijf langs bij u in Weert om alles nog even kort met u door te nemen. De dag voor uw verhuizing wordt u gebeld om de tijdstippen te bevestigen en vervolgens kan het verhuizen beginnen. Onze verhuisservice biedt ook de mogelijkheid om uw spullen in Weert voor u uit te pakken. Uiteraard komen wij ook weer het inpakmateriaal ophalen. Bent u geïnteresseerd? Vraag online een offerte aan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?