Opslag

De Bresser is professioneel verhuizer met moderne en geconditioneerde opslag

Particuliere opslag

U gaat verhuizen maar heeft nog geen nieuwe woning of u gaat verbouwen maar de meubels staan in de weg. Wij van De Bresser hebben de oplossing. Onze veilige opslagfaciliteiten zorgen ervoor dat uw spullen veilig worden bewaard totdat u ze weer nodig heeft. Met locaties in Oisterwijk, Tilburg en Breda bieden we flexibele opslagmogelijkheden die aan uw behoeften voldoen.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte Opslag
Geïnteresseerd in
Geïnteresseerd in

Opslagmogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden om uw inboedel op te slaan en/of te verhuizen. Kies voor de optie die het beste bij u past.

Met de Full Service Opslag van De Bresser wordt een spannende verhuizing een ontspannen ervaring, waarbij u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Onze ervaren inpakkers zorgen voor een veilige verpakking van al uw spullen, terwijl onze ervaren verhuizers garant staan voor een succesvolle verhuizing. We laden de container zorgvuldig, zodat we bij het lossen precies weten waar alles naartoe moet.

Wanneer u uw inboedel terug wilt hebben, geeft u ons een seintje. Als er nog geen datum is afgesproken voor het lossen, plannen wij graag een afspraak in om de container zo snel mogelijk te lossen.

Bij deze optie pakt u zelf de kleine spullen in die nodig zijn. Op de dag van de verhuizing komt De Bresser langs om de container voor u in te laden, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Onze ervaren verhuizers zorgen voor een zorgvuldige verpakking en vervoer van uw spullen, zodat ze in dezelfde staat uit de container komen als dat ze erin zijn gegaan.

Wanneer u uw inboedel terug wilt hebben, geeft u ons een seintje. Als er nog geen datum is afgesproken voor het lossen, plannen wij graag een afspraak in om de container zo snel mogelijk te lossen.

Als u liever zelf alles regelt en alleen opslagruimte nodig heeft, kan De Bresser u ook van dienst zijn. We bieden twee opties aan:

  1. We plaatsen een container voor uw woning. Deze laadt u zelf in, samen met uw familie, vrienden of kennissen. Zodra de container geladen is, belt u onze binnendienst en regelen wij het ophalen en veilig opslaan van de container.
  2. U komt zelf een container op één van onze vestigingen laden, waarna deze in de opslag wordt geplaatst. Wanneer u klaar bent om uw spullen weer te ontvangen, neemt u contact op met onze binnendienst om een afspraak te maken voor het lossen. Een chauffeur van De Bresser brengt de container voor de deur, zodat u deze zelf kunt legen. Zodra de container leeg is, halen wij hem weer op.

diensten

Bekijk ook eens

Verhuizen particulier

Ontdek onze complete verhuisservice. Laat ons alle zorgen uit handen nemen terwijl we een vakkundige, zorgeloze en duurzame verhuizing garanderen.

Zorgverhuizingen

Met speciaal opgeleid personeel zorgen we voor een zorgvuldige verhuizing die rekening houdt met specifieke behoeften en omstandigheden.

Internationaal

Met onze ervaren eigen verhuizers en vaste Europese routes, zijn wij uw ideale partner voor internationale verhuizingen.

Deelverhuizingen

Of het nu gaat om een enkel meubelstuk of een deel van uw inboedel, wij regelen het vervoer en de levering voor een deelverhuizing.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?