Verhuizen

De Bresser is uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen.

Kijkje achter de schermen

Wat is er allemaal nodig om uw verhuizing uit te laten voeren? Wij geven u een kijkje achter de schermen! Hoe ons personeel voor u aan de slag gaat tijdens uw verhuizing!

Vragen of offerte? Neem contact met ons op

Neem direct contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte particulier

Adviseur aan huis

Als allereerst komt er een adviseur aan te pas die bij u thuis een inventarisatie maakt aan de hand van de inboedel die verhuist gaat worden. Op basis van het aantal m3 komt er een offerte naar voren. Deze offerte stuurt de afdeling binnendienst naar u op met de algemene voorwaarden.

Gaat u akkoord met de offerte dan gaat de afdeling van de binnendienst en de afdeling planning samen met u kijken naar een geschikte verhuisdatum. Deze zetten we dan samen vast en gaan wij voor u de bevestiging in orde maken. Daarbij vragen wij de verzekering aan voor tijdens de verhuizing en versturen wij u de checklist mee.

Voorbereidinge verhuisdag

Als de bevestiging binnen is tekent u deze voor akkoord en dan is al het papierwerk in orde en kunnen we beginnen met de voorbereidingen voor de verhuisdag. De planning zorgt dat er een team voor u samengesteld wordt en dat er een verhuiswagen klaar staat.

De dozen worden een aantal weken voor de verhuisdag bij u bezorgd zodat u al rustig kan beginnen met inpakken van de gehele inboedel. Het kan ook zo zijn dat wij bij u gaan inpakken dan komen we op de dag van verhuizing zelf met genoeg dozen en kledingboxen.

Een dag voor de verhuizing belt ons kantoor u even op hoe laat wij de volgende dag zullen arriveren met onze verhuisploeg.

Ervaren verhuizers

Op de dag van de verhuizing arriveren de verhuizers op de afgesproken tijd en locatie en neemt de voorman de dag even met u door.  Daarna worden de taken verdeeld binnen de ploeg en gaat iedereen aan de slag. Elke verhuizer is in het bezit van een verhuisdiploma en alles zal professioneel in en uitgepakt gaan worden.

Als alles is ingepakt maakt de voorman een ronde met u door de oude woning om samen te checken of alles is geladen. Als alles klopt rijden we naar uw nieuwe huis en daar geeft u aan waar alle grote stukken neergezet gaan worden. Vervolgens laden we allen dozen uit.

Binnendienst

Aan het einde van de dag zijn alle spullen in uw nieuwe woning en vraagt de voorman of alles naar wens is verlopen en of alles goed geplaatst is in uw woning. Als alles goed verlopen is nemen zij afscheid van u.

Na een tijdje neemt de binnendienst contact met u op in het kader van nazorg of alles goed verlopen is en vragen zij of je een review wilt schrijven via klantenvertellen.nl

De Bresser verhuizingen

Aan het einde van de dag zijn alle spullen in uw nieuwe woning en vraagt de voorman of alles naar wens is verlopen en of alles goed geplaatst is in uw woning. Als alles goed verlopen is nemen zij afscheid van u.

Na een tijdje neemt de binnendienst contact met u op in het kader van nazorg of alles goed verlopen is en vragen zij of je een review wilt schrijven via klantenvertellen.nl

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

Plan een video chat

Laat ons uw huis zien

Ontvang een offerte