De Bresser

De mensen achter de schermen.

Ons team

Maak kennis met het team van De Bresser.  Ons team bestaat uit enthousiaste en toegewijde medewerkers, die stuk voor stuk sterk zijn in een eigen specialisme. Hieronder vind je de mensen welke bij ons op kantoor werken. Naast deze enthousiaste medewerkers zijn er ook nog ± 80 mensen in onze magazijnen en onderweg werkzaam.

Eigenaren

Tomas Brands

Dit is Tomas Brands eigenaar en Algemeen Directeur van De Bresser. Tomas heeft in 2011 de aandelen van de 3e generatie van familie de Bresser overgenomen. Tomas zijn taken zijn de grote zakelijk verhuizingen en beheer van contracten.

Ineke Brands

Dit is Ineke Brands, Ineke heeft haar eigen bedrijf Ontzorgd Verhuizen Noord Brabant, daar is zij erg druk mee. Vaak ondersteunt ze De Bresser met taken in de buitendienst en zorgt ze voor de attenties.

Binnendienst

Aafke Smetsers

Dit is Aafke Smetsers, Aafke is binnendienstmedewerker en verantwoordelijk voor de afdeling binnendienst. Aafke haar taken bestaan onder andere uit beantwoorden van de telefoon, verwerken van offertes, inplannen van particuliere verhuizingen, dossiers van klanten controleren en nabellen waar nodig ook verzorgd Aafke de bevestigingen van de verhuizingen en maakt ze elke dag de verhuispapieren klaar voor de verhuisploegen.

Danique van Kimmenaede

Dit is Danique van Kimmenaede. Danique is, samen met Aafke, verantwoordelijk voor de binnendienst en ondersteunt de HR-afdeling.

Buitendienst

Patrick van Loon

Dit is Patrick van Loon, Patrick is adviseur en verantwoordelijk voor de bezoeken aan particulieren voor een vrijblijvende offerte aanvragen. Patrick gaat langs bij particulieren om te inventariseren hoeveel spullen van de inboedel mee gaan naar de nieuwe woning of tijdelijk in de opslag gaan. Naar aanleiding van een ronde in het huis en de wensen en behoeftes van de bewoners te bespreken maakt Patrick een vrijblijvende offerte op.

Financieel

Jeanine Schoenmakers

Dit is Jeanine Schoenmakers financieel administratief medewerker. Jeanine is verantwoordelijk voor de facturatie en debiteurenbeheer.

Carla van Roessel - De Bresser

Dit is Carla van Roessel – De Bresser, Carla is administratiemedewerker en verantwoordelijk voor de controle van alle uren die gemaakt worden bij De Bresser, zij kijkt of dit klopt en voert deze verder in.

Tatjana Ihnatava

Dit is Tatjana Kepers. Tatjana is werkzaam op onze financiële afdeling en is verantwoordelijk voor het verwerken van de schades.

Operationeel

Eric van der Schans

Dit is Eric van der Schans, Eric is all-round planner, zijn taken zijn de planning voor de particulieren en zakelijke verhuizingen, hij is directe leidinggevende voor alle operationele medewerkers en hij is verantwoordelijk voor de verbeterprocessen intern

Rick Roovers

Dit is Rick Roovers, Rick is verantwoordelijk voor de planning van de medische hulpmiddelen. Rick stuurt ook het magazijn in Oisterwijk aan waar alle medische artikelen in en uit gaan en uiteindelijk uitgeleverd worden bij de klanten. Hij houdt het contact met de leveranciers en is daarin eind verantwoordelijke.

Niels van Gestel

Dit is Niels van Gestel, Niels is buitenland planner, Niels zijn taken zijn planningen maken, hij houdt contact met buitenlandse agenten en verantwoordelijk voor de import en export dossiers. Niels geeft direct leiding aan het team buitenland en is het eerste aanspreekpunt.

Aaron Mutsaers

Dit is Aaron Mutsaers International Move Coördinator – Client Desk. Aaron is verantwoordelijk voor het klantencontact met alle buitenlandse agenten en de aansturing van buitenlandse teams.

Personeelszaken

Femke van Hamond

Dit is Femke van Hamond, Femke is HR manager en verantwoordelijk voor de personeelszaken. Femke haar taken bestaan uit personeelszaken en de loonadministratie.

KAM Coördinator

Yvonne de Bresser

Dit is Yvonne de Bresser KAM Coördinator. Yvonne is verantwoordelijk voor ISO, OEV en EPV Certificering, interne en externe hygiëne controles en controle gebouwen.