Verhuizen

De Bresser is uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen.

Verhuizen met kinderen

Een verhuizing is een hele happening en al helemaal voor kinderen! Van de ene op de andere dag wonen zij in een ander huis met nieuwe buren en misschien zitten ze ineens ook wel op een andere school! Het is daarom erg belangrijk dat je, je kind goed meeneemt in het verhuisproces. Hoe doe je dat? Lees dan snel verder.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte particulier

Juiste timing

Vertel op tijd aan je kind dat jullie als gezin gaan verhuizen. Neem hier echter ook echt de tijd voor om alles in alle rust te kunnen vertellen. Bij jonge kinderen is dit nog meer van belang omdat zij nog niet zo goed kunnen relativeren. Vertel het ongeveer 6 weken van tevoren. Als je al een ouder kind hebt kun je hem of haar ook bij betrekken. Denk hierbij aan spullen uitzoeken wat gaat wel en wat gaat niet mee? Zo ga je rustig het verhuisproces in.

Planning verhuizen

Plan de verhuizing in een vakantie. Dit is het prettigste voor het kind nu hebben ze even rust en zijn er geen andere spannende zaken aan de orde, denk hierbij aan het maken van een belangrijke toets. Als je kind naar een andere school gaat is dit voor het kind het makkelijkste om in de zomer te verhuizen zo kan het kind wennen aan het nieuwe huis en daarna naar de nieuwe school.

Kijkje nemen

Om het voor het kind zo normaal mogelijk te maken ga vaak even kijkje nemen bij de nieuwe woning, loop samen door de woning. Doe verstoppertje in de nieuwe tuin of neem een wat lekkers mee en picknick met je gezin in het nieuwe huis. Zo raken kinderen gewend aan de nieuwe situatie.

Voordelen

Om het voor het kind zo normaal mogelijk te maken ga vaak even kijkje nemen bij de nieuwe woning, loop samen door de woning. Doe verstoppertje in de nieuwe tuin of neem een wat lekkers mee en picknick met je gezin in het nieuwe huis. Zo raken kinderen gewend aan de nieuwe situatie.

diensten

Bekijk ook eens

Handymanservices

Van meubelmontage tot kleine reparaties, onze handymanservices bieden praktische oplossingen voor uw huis of kantoor.

Zorgverhuizingen

Met speciaal opgeleid personeel zorgen we voor een zorgvuldige verhuizing die rekening houdt met specifieke behoeften en omstandigheden.

Internationaal

Met onze ervaren eigen verhuizers en vaste Europese routes, zijn wij uw ideale partner voor internationale verhuizingen.

Deelverhuizingen

Of het nu gaat om een enkel meubelstuk of een deel van uw inboedel, wij regelen het vervoer en de levering voor een deelverhuizing.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?