Verhuisbedrijf Duitsland

Wekelijks komen wij in heel de Benelux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk.

Verhuizen van en naar Duitsland

De Bresser komt al jarenlang overal door Duitsland met onze routes. Door deze jaren zijn er samenwerkingen ontstaan met meerdere verhuisbedrijven in Duitsland. Door middel van deze contacten kunnen wij op een snelle, betrouwbare en veilige manier uw inboedel verhuizen met de kwaliteit die u van De Bresser gewend bent. Ook in Duitsland zullen wij van De Bresser het verhuistraject volledig begeleiden zodat al uw eigendommen verzorgd naar uw nieuwe woning of bedrijfspand worden verhuist. 

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte particulier

Full service

Daarnaast bieden wij ook op locatie in Duitsland aan om te helpen met het gereed maken van uw nieuwe woning door onze aansluiting bij wereldwijde erkende verhuisorganisaties. Dus of het nu Nederland of Duitsland is, De Bresser zal uw verhuizing tot in de kleine details verzorgen.

Wij hebben wekelijks onze routes door heel Duitsland lopen en kunnen voor u dus altijd groupage of completen verhuizingen van of naar Duitsland verzorgen. Wekelijks dus verhuizen naar München, Berlijn, Hannover, Frankfurt, Köln en overig!

Wilt u dat er iemand bij u langs komt voor een persoonlijk gesprek en offerte of video survey? Maak dan hier een afspraak. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?