Opslagruimte Breda

De Bresser is uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen.

Opslagruimte Breda voor lange of korte termijn

Voor een lange of een korte termijn: in de opslagruimte Breda van De Bresser staan uw spullen veilig. Naast dat wij gebruik maken van een elektronisch beveiligingssysteem, garanderen wij een vochtvrije omgeving. Alle containers staan bovendien op kamertemperatuur. Een betere plek om uw inboedel zorgeloos op te slaan in Breda of omgeving is er dan ook niet. Bij De Bresser kunt u bovendien rekenen op duidelijke afspraken en een transparante werkwijze. Ons doel is niet alleen om uw inboedel te stallen, maar ook om u als klant de beste service te bieden.

Neem direct contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte particulier

Volledig geconditioneerde opslagruimtes Breda, Tilburg en Oisterwijk

De Bresser heeft volledig geconditioneerde opslagruimtes Breda, Tilburg en Oisterwijk. Binnen onze opslagruimtes werken we met vier verschillende formaten containers. Daarnaast werken we met drie verschillende opslagmogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om de container zelf in te pakken, maar kunt u er ook voor kiezen om dit door ons ervaren team te laten uitvoeren. Tot slot bieden wij als extra service om u te helpen met het inpakken van de inboedel. Dit is ideaal als u in tijdnood zit, uw hele huisraad wilt opslaan of als u graag wilt genieten van een stukje extra service en comfort.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

Plan een video chat

Laat ons uw huis zien

Ontvang een offerte

Lees op de website meer over onze opslag Breda

Een vrijblijvende offerte voor onze opslag Breda bieden wij u graag door met u te (video)bellen of door bij u langs te komen. Om een idee te krijgen van wat de kosten ongeveer zijn, kunt u tevens alvast een berekening maken via onze website. Op onze website vindt u bovendien de algemene voorwaarden en meer informatie over ons en onze werkwijze. Goed om te weten is dat wij ruim 100 jaar ervaring hebben als verhuisbedrijf. Uw inboedel of container inpakken? Dat is voor ons een fluitje van een cent. Wij helpen u dan ook graag bij de opslag van uw spullen!