Opslagruimte Oirschot

De Bresser is uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen.

Zorgeloos uw spullen stallen in de opslagruimte Oirschot

Als u gaat verhuizen maar nog niet direct in uw nieuwe woning kan trekken, tijdens een verbouwing, als u gaat samenwonen of als u voor een bepaalde tijd naar het buitenland vertrekt kan u tegen één probleem aanlopen; waar laat u tijdelijk uw inboedel? Nu kunt u natuurlijk een deel van uw spullen bij uw vrienden onderbrengen en een ander deel bij uw ouders op zolder stallen, maar ideaal is dit niet. Naast dat u uw omgeving wellicht met ruimtegebrek kampt, is het ook belangrijk dat uw inboedel 100% waterdicht en op kamertemperatuur staat. Bij De Bresser bieden wij u daarom een volledig geconditioneerde opslagruimte Oirschot waar u uw spullen zorgeloos kunt stallen.

Neem direct contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte particulier

Wij beschikken over drie opslagruimtes Oirschot en omgeving

De Bresser is een professioneel verhuisbedrijf met drie opslagruimtes Oirschot en omgeving. Zowel in Oisterwijk, Breda en in Tilburg beschikken wij over opslagruimtes die veilig, waterdicht en op kamertemperatuur zijn. Voor korte en voor lange termijn kunt u hier uw spullen stallen in containers. Wij beschikken over containers van vier verschillende afmetingen. Zo is de kleinste container van 8 m3 ideaal als het gaat om een aantal meubelstukken, terwijl de grootste container van 48 m3 genoeg ruimte biedt voor een volledige inboedel. Uiteraard adviseren wij u graag over welk formaat container het meest geschikt zal zijn voor uw spullen.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

Plan een video chat

Laat ons uw huis zien

Ontvang een offerte

Opslag Oirschot en omgeving met diverse opslagmogelijkheden

Bij onze opslag Oirschot en omgeving bieden wij u drie opslagmogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen kunt u kosten besparen en zelf de container inpakken met de doe-het-zelf opslag. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze kennis en ervaring en ons uw inboedel én de container laten inpakken met onze full service. Op de website leest u meer over de opslagmogelijkheden en onze algemene voorwaarden. Daarnaast vindt u online onze contactgegevens. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op. Ons enthousiaste team staat paraat om u te helpen.