Opslagruimte Roosendaal

De Bresser is uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen.

Opslagruimte Roosendaal: breng uw spullen tijdelijk onder

Een opslagruimte Roosendaal is de perfecte plek om uw spullen tijdelijk onder te brengen. Bijvoorbeeld omdat u aan het verbouwen bent, omdat u nog niet in uw nieuwe huis kan trekken of omdat u simpelweg ruimtegebrek hebt: in een opslagruimte staat uw inboedel veilig. En of het nu om een lange of een korte termijn gaat, bij de Bresser zorgen we ervoor dat u uw inboedel met een gerust gevoel kunt achterlaten. Naast dat wij beloven goed voor uw inboedel te zorgen, bieden wij ook u als klant de beste service en dienstverlening.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte particulier

De Bresser onderscheidt zich van andere opslagruimtes Roosendaal

De Bresser onderscheidt zich van andere opslagruimtes Roosendaal door een volledig geconditioneerde opslagruimte te bieden in maar liefst drie steden. Zowel in Oisterwijk als in Breda en Tilburg beschikken wij namelijk over een opslagruimte die van alle gemakken is voorzien. Zo staat uw inboedel beveiligd, vochtvrij en op kamertemperatuur. Daarnaast hanteren wij vier verschillende formaten containers én drie verschillende opslagmogelijkheden. Zo kunt u de container zelf inpakken, het inpakken van de container aan ons overlaten of onze hulp inschakelen voor het inpakken van uw inboedel en container. U kiest bij De Bresser precies de opslagmogelijkheid die het beste bij u en uw wensen past.

Vrijblijvende offerte voor opslag Roosendaal

Op onze website leest u meer over onze opslag Roosendaal, de opslagmogelijkheden en de algemene voorwaarden die wij hanteren. Daarnaast vindt u op onze website al onze contactgegevens. Neem gerust contact met ons op als u een vraag heeft of meer informatie wilt over de opslag van uw inboedel. Tot slot bieden wij u de optie om een gratis offerte op te vragen. Dit doen wij door middel van een face-to-face gesprek of door met u te videobellen. Laat uw inboedel zien en maak uw wensen kenbaar, dan sturen wij u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toe.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?