Verhuisbedrijf Europa

De Bresser is uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen.

Bij ons kunt u ook terecht voor verhuizen binnen Europa

De Bresser is uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen. Gaat u verhuizen binnen Europa? Of zelfs buiten Europa? Wij helpen u graag met het voorbereiden en uitvoeren van deze verhuizing. Een verhuizing binnen Nederland kan al stress opleveren, laat staan een verhuizing naar het buitenland. Wij begrijpen dat u dit goed geregeld wilt hebben en daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Door ons moderne wagenpark, ervaren verhuizers en vaste routes in Europa zijn wij úw verhuizer voor internationale verhuizingen. Meer informatie vindt u hier en als u nog vragen heeft, neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte particulier

De Bresser: het verhuisbedrijf voor kleine of deelverhuizingen naar bestemmingen in Europa

Mocht u kleinere of deelverhuizingen hebben naar het buitenland, zowel binnen Europa als over zee, dan kunt u ook bij ons terecht. Of het nu gaat om de inrichting van één kantoor of slechts enkele meubelstukken of een complete verhuizing naar een plek in Europa: De Bresser kijkt samen met u wat de mogelijkheden zijn. Via ons samenwerkingsverband met Topmovers is groupage mogelijk. Dit is het combineren van deelvrachten, waardoor we snel en flexibel kunnen werken en de prijs voor het transport gunstig kan blijven. Als u De Bresser inschakelt voor verhuizen binnen of buiten Europa, dan zit u gebakken!

Zoekt u verhuizers voor een verhuizing binnen Europa? De Bresser staat voor u klaar!

Door onze jarenlange ervaring bij De Bresser kunnen wij onze kennis en expertises perfect afstemmen op vrijwel iedere verhuis- en transportvraag. Onze grenzen liggen niet binnen Nederland: zowel in Europa als daarbuiten staan wij voor u klaar. Of het nu gaat om een complete verhuizing, een deelverhuizing of een paar dozen: verhuisbedrijf De Bresser zorgt voor verhuizers voor uw verhuizing binnen of buiten Europa. Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur. Ook voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?