Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen

De populairste reden om te verhuizen!

De populairste redenen om te verhuizen zijn als volgt; Huwelijk of samenwonen, groter wonen, dichterbij werk en scheidingen of een relatiebreuk. Zoals je leest zijn het over het algemeen allemaal leuke redenen om te gaan verhuizen, alleen scheidingen zijn natuurlijk helaas niet te voorkomen. Om een verhuizing zo soepel en stress vrij te laten verlopen is het verstandig om een Erkende Verhuizer bij je verhuizing te betrekken. Het is natuurlijk erg belangrijk dat er veilig en verantwoord met uw inboedel wordt omgegaan.

Vragen of offerte?

Huwelijk of samenwonen

Vertel op tijd aan je kind dat jullie als gezin gaan verhuizen. Neem hier echter ook echt de tijd voor om alles in alle rust te kunnen vertellen. Bij jonge kinderen is dit nog meer van belang omdat zij nog niet zo goed kunnen relativeren. Vertel het ongeveer 6 weken van tevoren. Als je al een ouder kind hebt kun je hem of haar ook bij betrekken. Denk hierbij aan spullen uitzoeken wat gaat wel en wat gaat niet mee? Zo ga je rustig het verhuisproces in.

 

 

Groter wonen

Wauw, jullie zijn toegekomen aan de volgende fase, verhuizen naar een grotere woning! In de jaren hebben jullie een tal van spullen verzameld. Veel gaat mee naar jullie nieuwe woning, maar een aantal spullen zullen ook achterblijven. Zoek eerst goed uit wat wel en niet meegaat. Daarna is het verstandig om een adviseur langs te sturen en samen een ronde te lopen door jullie woning. De adviseur inventariseert hoeveel m3 er mee verhuisd moet worden. Op basis daarvan volgt een vrijblijvende offerte op maat. Vraag ook eens naar de aanvullende opties, een verhuisbedrijf biedt vaak meerdere services aan. Zo kan je alles uit handen geven en is verhuisstress niet aan de orde!

Dichterbij werk

Jaren heb je uren heen en weer gereden naar je werk. Dat kost toch wel veel tijd en energie, uiteindelijk ben je tot de conclusie gekomen dat je toch liever dichter bij je werk gaat wonen. Hierbij moet je, je oude vertrouwde omgeving loslaten en open staan voor een nieuwe stad en nieuwe buurt. Omdat het niet niks is zo een gehele verhuizing is het verstandig om een Erkende Verhuizer een offerte op maat te laten maken zodat je in kan zien wat de kosten zijn en of je dit wellicht wilt uitbesteden. Er kan een afspraak gemaakt worden met een adviseur, die gaat kijken hoeveel m3 er meeverhuist moet worden naar je nieuwe woonplaats. Ook heeft een adviseur vaak interessante tips hoe je snel een beetje kan integreren in je nieuwe wijk!

Scheidingen of relatiebreuk

Helaas horen scheidingen en relatiebreuken ook bij het leven. Soms kan het niet anders en slaan jullie beide jullie eigen weg in. Wel moet jullie inboedel verdeeld worden. Wie neemt wat mee? Dit moeten jullie samen eerst gaan uitzoeken. Vervolgens is het slim om een adviseur bij het verhuisproces te betrekken. Een adviseur kan bekijken hoeveel m3 er verhuist moet worden. Mocht een van jullie nog geen nieuw onderkomen hebben dan is het ook mogelijk om je inboedel (tijdelijk) op te slaan. Overleg goed met je adviseur over de mogelijkheden, dit kan veel stress wegnemen tijdens deze moeilijke periode.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

Plan een video chat

Laat ons uw huis zien

Ontvang een offerte