exit menu bresser

U gaat verhuizen maar heeft nog geen nieuwe woning of u gaat verbouwen maar de meubels staan in de weg. U wilt uw meubels dus ergens voor een (on)bepaalde tijd opslaan. De Bresser heeft hier de ideale mogelijkheid voor. In onze beveiligde geconditioneerde hallen staat u inboedel veilig tot het moment dat u uw inboedel weer nodig heeft.

Laden door de Bresser

Bij de mogelijkheid inboedelopslag pakt u zelf de nodige kleine spullen in. Op de dag van de verhuizingen komt De Bresser de container voor u inladen. U hoeft zelf niks meer te doen. Onze verhuizers hebben al jaren lang ervaring met het inpakken van containers en zullen er alles aan doe om te zorgen dat uw spullen in dezelfde staat uit de container komen als dat ze erin zijn gegaan. Op de dag van de verhuizing zullen de verhuizers de benodigde materialen bij zich hebben om al u spullen goed te verpakken en veilig te vervoeren. 

Lossen opslag

Op het moment dat u de inboedel terug wil hebben geeft u gewoon een seintje, mocht de datum voor het lossen nog niet afgesproken zijn. Dan plannen wij een afspraak in om de container zo snel mogelijk te komen lossen. 

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons je huis zien
3 Ontvang een offerte