Verhuisbedrijf Dordrecht

De Bresser is uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen.

Erkende verhuizers in de omgeving van Dordrecht

De Bresser is hét adres voor full service logistiek en verhuizen. Ons verhuisbedrijf zorgt voor u in Dordrecht! Verhuizen is vaak een ingrijpende gebeurtenis en wij helpen u daar graag bij. Wij verhuizen al meer dan 100 jaar, dus onze kennis en ervaring zorgt ervoor dat uw verhuizing in Dordrecht soepel verloopt. Het gehele traject wordt vooraf met u tot in detail doorgenomen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wilt u een complete verhuizing door ons laten uitvoeren? Of wilt u een klein erfstuk of gerestaureerde piano laten vervoeren? Wij staan voor u klaar!

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte particulier

Gaat u verhuizen in Dordrecht? De Bresser staat voor u klaar!

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen: De Bresser Verhuisservice. Ook in Dordrecht staan we voor u klaar. Wij nemen uw zorgen graag uit handen. Doordat wij aangesloten zijn bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, kunt u vertrouwen op belangrijke garanties en een vakkundig uitgevoerde, verantwoorde en zorgeloze verhuizing. Wij vinden het belangrijk om goed voorbereid te werk te gaan. U kunt bij ons kiezen voor drie mogelijkheden voor een intake en offerte. Dit kan telefonisch, door middel van een videocall of op locatie. Onze voorkeur gaat uit naar de derde optie, waarbij één van onze adviseurs bij u langskomt om u op de hoogte te stellen van alles wat er moet gebeuren. Hierdoor komen zowel u als wij niet voor verrassingen te staan. Hier vindt u onze werkwijze, waar u precies kunt lezen hoe wij te werk gaan.

Verhuisservice De Bresser helpt u bij uw verhuizing in Dordrecht

Onze verhuizers staan voor u klaar in Dordrecht, om ervoor te zorgen dat uw verhuizing zo soepel mogelijk verloopt. Van intake tot nazorg: wij nemen u werk uit handen en zorgen ervoor dat deze verhuizing voor u zo stressvrij mogelijk verloopt. Een extra service van De Bresser is het aanbieden van een Handyman. De Handyman van De Bresser heeft een groot praktisch inzicht en gedegen praktijkkennis, richt met u de woning in, sluit apparatuur aan, et cetera. Op deze manier kunt u door hulp van ons verhuisbedrijf uw woning in Dordrecht dezelfde dag nog betrekken. Interesse of nieuwsgierig? Neem contact met ons op en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?