Verhuisbedrijf Maastricht

De Bresser is uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen.

Verhuisbedrijf De Bresser nabij Maastricht helpt u met verhuizen!

De Bresser staat al meer dan 100 jaar voor u klaar. Wij verzorgen verhuizingen, transport, logistiek, opslag en meer. Uw verhuizing in Maastricht is bij ons in goede handen! Doordat wij goed georganiseerd te werk gaan, komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan. De rode draad in onze dienstverlening is dat we altijd gaan voor 100% tevreden klanten. Afspraak is afspraak en eerlijkheid staat voorop. Om uw verhuizing in Maastricht zo soepel mogelijk te laten verlopen, wordt het traject met u vooraf tot in detail doorgenomen. Dit kan telefonisch of via een videocall, maar wij geven de voorkeur aan een afspraak met één op onze adviseurs bij u op locatie. Wilt u weten wat onze verhuizers voor u in Maastricht kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte particulier

Zoekt u verhuizers in Maastricht? Stop dan met zoeken

De Bresser is gespecialiseerd in zowel kleine als grote verhuizingen door heel Nederland. Een verhuizing is een hele gebeurtenis en levert vaak veel stress op. Na een intake en het maken van de offerte, kan het inpakken van de dozen beginnen. U kunt dit zelf doen, maar onze verhuisservice biedt ook de mogelijkheid om u in Maastricht hiermee te helpen. Mocht u zelf uw spullen inpakken, dan bezorgen wij inpakmateriaal bij u thuis vóór de verhuizing. Om alles op de dag van de verhuizing goed te laten verlopen, komt er een paar dagen voor de verhuizing iemand op locatie. Alles wordt doorgenomen en mocht er nog iets moeten gebeuren, dan kunnen wij hierop snel anticiperen. Lees hier meer over onze werkwijze, zodat u weet waar u aan toe bent als u uw verhuizing bij De Bresser regelt.

Uw verhuizing in Maastricht tot in de puntjes geregeld

Gaat u verhuizen in of naar Maastricht? Dan staat De Bresser voor u klaar! Wanneer alle voorbereiding is gedaan, breekt de dag van de verhuizing aan. U wordt een dag van tevoren door onze binnendienst gebeld om de tijdstippen te bevestigen. Hierdoor zal alles tijdens de verhuizing soepel verlopen, zodat u later op de dag met een gerust hart in uw nieuwe woning een kop koffie kunt drinken. Als de verhuizing erop zit, kunt u beginnen met uitpakken. Ook hierbij kunnen onze specialisten u helpen. Wij halen uiteraard ook het inpakmateriaal weer bij u op. Daarnaast kunt u ook met vragen en/of opmerking na de verhuizing altijd bij ons terecht. Vraag hier een offerte aan en wie weet zien we u snel!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?